To centrale Florida betjente opdagede, at de er halvbrødre fra en genetisk test, der blev gjort først, og da de mødtes de var forbavset over den fysiske lighed, som de sagde i fredags på en pressekonference.
“Det var som at møde min klon,” sagde Eric Reynolds, en Boyton Beach Police officer, da han mødte David Stull, en sergent på Orange County Sheriff’s Office, der skrev til ham for at gøre ham til en deltager i den genetiske opdagelse.

Ingen af os vidste, at han havde en bror, og overraskelsen var større, da de fandt ud af, at de to arbejder på det samme og bor relativt tæt på.

“Vi er meget ens i mange ting. Nu har jeg nogen at tale med og stole på som brødre og betjente, “Reynolds, 49, sagde på et pressemøde på Boyton Beach Police Department.

Stull, 51, blev adopteret som barn og vidste intet om sin biologiske familie. Når en DNA-analyse blev gjort for at lære om dens oprindelse, selskabet har ansvaret meddelte ham, at hans database indeholdt en halvbror til hans.

han kontaktede Reynolds og de to mødtes første gang den 20 juli på Stull’s, der fredag var på Boynton Beach for at vende tilbage besøget.

Boynton Beach Police Department lagde et billede af begge smil ud på sin Facebook-konto.

Begge er børn af samme far, som ikke vidste indtil for nylig af Stull, hvis mor var meget ung, da hun blev gravid og opgav sit barn til adoption ved fødslen.

“Det er i DNA,” sagde de begge om at være de to betjente.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *