Patienter med hæmofili, en tilstand, der forårsager blodet ikke at størkne normalt, bør tage ekstrem pleje under sex på grund af risikoen for blødning, en specialist advarede denne lørdag.
Marisol Arzola, leder af socialt arbejde på Hematology Service på Federico Gómez Children’s Hospital i Mexico City, fortalte Efe, at patienter med hæmofili kan have skader på deres håndled, knæ og albuer, mens de har sex.

Dette, sagde han, sker på det tidspunkt, de genoplade, mens praktiserende visse positioner, som kan forårsage blå mærker, blødning og endda blødning.

Specialisten understregede vigtigheden af at undgå at give eller modtage “sutter”, da disse bryder blodkarrene i huden og kan også forårsage alvorlig blødning.

Han bemærkede, at patienter med denne betingelse er i risiko for blødning i psoas, en kraftfuld hofte flexor muskel og ekstern rotator af lårbenet, på grund af den indsats, de kan gøre under sex.

Arzola yderligere understreget, at mennesker med koagulationsproblemer skal være mere forsigtige, når de begynder at udforske deres krop og onanere, som penis kan blive betændt og bløder.

Han forklarede, at når disse patienter onanerer det er nødvendigt, at de bruger en masse smøremiddel, og at de tidligere er glade, så denne situation ikke vare så længe og ikke kommer til skade.

“Vi har også talt med forældrene til at åbne kommunikationskanaler og forklare deres børn” problemerne med denne praksis, præciserede han.

Specialisten understregede, at det er meget vigtigt at tale om seksualitet med disse patienter, fordi hvis de ikke gør det, risikerer de ikke at leve det fuldt ud.

Desuden, sagde han, mange patienter kommer til at dæmonisere denne praksis på grund af komplikationer, de har såsom smerte, penis hævelse og blødning.

Han sagde en anden udfordring, som nogle patienter med hæmofili er homoseksualitet, som 95% af tilfældene af hæmofili forekommer hos mænd.

“I disse tilfælde kan samleje være kompliceret, da anus ikke er forberedt til penetration, og der er en masse blødning, som i hæmofili patienter kan være værre,” sagde hun.

Selv i andre lande, de er valgt til at give dem pre-sex koagulation faktor, der er ikke en sådan mulighed i Mexico, Arzola advaret.

Og han sagde, at selv om det eksisterede, ville det være svært for det at blive anvendt til et tabu emne, fordi “Jeg tror ikke, de vil fortælle mor til at sætte den faktor i dem, fordi de vil have sex,” Arzola sagde.

I mellemtiden, pædiatriske hæmatolog Jorge Nemi Cueto detaljeret, at hæmofili er en hæmoragisk sygdom, hvilket betyder patienter har blødning på ethvert niveau.

Årsagen til denne betingelse er genetisk, da det er relateret til en mangel i et af de gener, der koder produktionen af koagulationsfaktoren.

Ifølge World Hæmofili Federation, sygdommen påvirker omkring 400.000 mennesker på verdensplan.

Mens der i Latinamerika anslås, at der er omkring 58.000 tilfælde, hvoraf mindst 52% er endnu ikke blevet diagnosticeret.

Ifølge data fra den mexicanske sammenslutning af hæmofili, der er i øjeblikket 6.202 patienter diagnosticeret med hæmofili i Mexico; Men der er omkring 3.000 flere, der stadig ikke ved, at de lider af det.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *