New York foreslår, at hjemløse, der bor i byens gratis krisecentre bør spare 30% af deres månedlige indkomst, som senere vil hjælpe dem med overgangen til stabile boliger.
Ifølge lokale midler, reglen, foreslået af Department of Homeless Services, vil være for husly beboere til at deponere den tredjedel af deres indkomst – uanset om de kommer fra arbejde eller offentlig støtte – i en opsparingskonto forvaltes af dette agentur.

Disse midler vil være til rådighed for deres ejere, når de flytter ind i permanente boliger.

“Vores mål er at hjælpe New Yorkere med besparelser for at gøre denne bistand mere effektiv for deres fremtidige planer og forsørge sig selv,” sagde en department talsmand.

Siden 1996 har statslige vandrerhjem opkrævet deres beboere for brug af deres faciliteter, men New York City er fritaget for en sådan betaling.

Programmet, ud over opsparingskonti, vil etablere sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at beboere, der ikke opfylder dette krav ikke straks bortvises fra krisecentre.

Desuden vil det først træde i kraft for enlige voksne, der er ansat før herunder fulde familier i 2020.

Men siden reglen blev foreslået – den 24.

“Han fokuserer på det forkerte spørgsmål. Tanken om folk, der har en opsparingskonto, det er ikke, hvad det tager at afslutte hjemløshed krise i New York, “sagde byrådsmedlem og General Welfare Committee formand Steven Levin.

Således, i erklæringer til Wall Street Journal, Levin erklærede, at husly beboere bør drage større fordel af programmer med fokus på at konsolidere eller forbedre deres kreditværdighed, et krav for dem at give leje i byen.

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af National Low-Income Housing Coalition, 45% af voksne og enlige hjemløse familier, samt 38% af hjemløse familier, rejse penge, mens de forbliver i denne situation.

Den væsentligste årsag til dette, siger de, er de høje udgifter til boliger og husleje i New York.

Justerede priser med inflation, huslejer i byen er steget med 20% siden 2000, og kun 1% af boligen til leje er under $ 800.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *