Los Angeles hyldede tv-showet “Sesame Street”, som fejrer sit halve århundrede af livet, erklærer fredag dagen for den langvarige børns show i en begivenhed overskriften af byens borgmester, Eric Garcetti.
Omgivet af Abelardo, showets lange gule fugl og signatur karakter, samt kande for Dodgers baseball hold Rich Hilly og baseball børn, borgmesteren leveret Sesame Street Day proklamation og fremhævede showets værdier, som vil begynde i november.

Garcetti fremhævede værdier som “venskab, medfølelse og respekt for forskelle”, der har indpodet i generationer “Sesamo Street” og beriget “hjerter og sind” af børn.

“Det er virkelig vigtigt at være et godt medlem af holdet og huske, at baseball er en holdindsats, og det er også for sjov,” Abelardo sagde, da han modtog byens proklamation, sammen med sin mexicanske fætter, der rejste til den californiske by for begivenheden.

Marian Franco

På lørdag, August 3, i byen Van NUys, nord for Los Angeles, vil der være en stor festival, som programmet lukker en tur, der turnerede 10 større byer i landet, herunder Washington, New York, Detroit, Dallas og Denver.

Som en del af fejringen, marts 12, us. Postal Service (USPS) præsenterede en samling af 16 frimærker med showets hovedpersoner.

Tilsvarende vil Sesame Street være den første tv-show til at modtage den prestigefyldte John F. Kennedy Center Honor Award for Performing Arts for “omdanne det kulturelle landskab i USA,” organisationen sagde i annoncerer sine nominerede for 2019.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *