Kvælende varme overvældet flere stater fra Texas til South Carolina tirsdag med temperaturer op til 49 grader Celsius (120 Fahrenheit), hvilket gør det vanskeligt at bo i udlandet i lang tid, arbejde eller leg.

Mens hele den sydøstlige del af landet er en ovn og varme advarsler og advarsler er udstedt fra det centrale Texas til kysten af Georgien, murere arbejdede under en brændende sol i Louisiana. Alabamas største by åbnede et auditorium for at tjene som et tilflugtssted for alle, der havde brug for at køle af.

Nogle skoler og trænere begrænset fodbold praksis, og sociale medier var fyldt med fotografier, der viser termometre af biler med mere end 35 C (mere end 100 F).

Meteorologer sagde en kold front og storme kan sænke temperaturerne i de kommende dage, men i mellemtiden varmen vil følge.

National Weather Service sagde varmeindekset tirsdag eftermiddag, _que er en kombination af temperatur og humedad_ steg til 48.8C (120 F), i Clarksdale, Mississippi, næsten nå 49.4C (121 F), der kunne mærkes mandag. Temperaturerne var næsten lige høje i andre byer, herunder Dyersburg, Tennessee, og West Memphis, Arkansas.

I downtown Birmingham, Alabama, en evangelist, der spiller klaver er på udkig efter et ly fra solen med to paraplyer, en over hovedet og den anden på solsiden.

Rundt om hjørnet solgte kunstneren Henry L. McShan sine akvarellandskaber på et skyggefuldt sted ved siden af en park. Temperaturer i Birmingham nåede 30C (90 F) tirsdag morgen og steg til mere end 40C (100 F) i løbet af dagen.

Varmen var lige så kvælende langs kysten i Den Mexicanske Golf, det sydlige Alabama, og i det nordøstlige Florida strip. Varmen indekset nåede 47C (117 F) ved middagstid tirsdag i Mobile, Alabama-området. Pensacola registreret mere end 45 C (116 F) også før middag.

Varmeindekset i de varmeste områder bør være tre grader lavere (mellem 15 og 20 F) inden onsdag, ifølge vejrtjenesten.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *