Den Festigame videospil festival, den største gamer begivenhed i Chile og en af de vigtigste i Latinamerika, startede en ny udgave denne fredag med premieren på nationale og internationale videospil, udstilling af nye tendenser og fremragende internationale gæster.
Ifølge arrangørerne, siden 2012, har begivenheden været den eksklusive udstillingsvindue af titler, der endnu ikke var blevet frigivet på deres respektive tidspunkter, herunder Gears of War 4, Jump Force, Super Smash Bros. Ultimate, Star Wars Battlefront, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain og Super Mario Maker.

Festigame 2019 vil indeholde fem internationale gæster, som er Ed Boon, medskaber af Mortal Kombart, det berømte besøg for denne nye version, som fans vil nyde fredag, lørdag og søndag.

Boon, amerikansk videospil programmør betragtes som en legende i gamer verden, efter oprettelsen af den populære kampspil, som er kommet til at markere forskellige generationer.

En anden gæst ved arrangementet er Johnathan Wendel, bedre kendt som Fatal1ty, en berømt esports spiller, der steg til berømmelse fra 1999, da han tog tredjepladsen i Frag 3 på Quake III Arena.

Valentina Kryp, Adami Langley, Carmen Pilar og fremragende internationale cosplayer kunstnere vil også være til stede ved den massive begivenhed.

Oversigt over en sex legetøjsbutik i Mexico City, Mexico. EFE/File/ Sáshenka Gutierrez

Som alle PlayStation år, blandt mange andre brancher, vil være til stede på FestiGame, hvor fans af disse spil kan nyde at sætte sig i rustning af en af de udestående Avengers i “Iron-Man VR” eller demonstrere alle deres færdigheder som jægere i “Monster Hunter World: Iceborne”.

De kan også udnytte deres fantasi med “Dreams”, titlen i udviklingen af Media Molecule, en virksomhed bag hits som LittleBigPlanet eller Tearaway.

Til gengæld vil Nintendo igen være til stede ved denne FestiGame 2019 med flere længe ventede titler: The Legend of Zelda: Link’s Awakening og Luigi’s Mansion 3 før udgivelsen, henholdsvis i september og oktober, til Nintendo Switch.

Carola Campos en af de fans til stede på Festigame påpegede over for Efe, at messen har været meget underholdende. “Jeg har fundet en masse cosplay (forklædning), med en masse playposts, endnu mere end i andre udgaver,” sagde han.

For sin del, Carlos Santiago, bemærkede, at begivenheden har en masse indhold. “Du kan gå, nyde. Det er fantastisk, og der er eksklusive spil,” tilføjede han.

FestiGame er en festival for videospil, gamer kultur og familie underholdning, der blev afholdt i Santiago siden 2012 og er blevet opført som den største gamer begivenhed i Chile og en af de vigtigste i Latinamerika, hvilket gør versioner i både Chile og Colombia.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *