Virksomheder som Guard Dog Security, TuffyPacks og Bullet Blocker sælger pansrede børns rygsække i back-to-school shopping sæson. Men kritikere hævder, at de bruger tragedie som en markedsføringsmulighed og udnytter forældrenes værste frygt.
Sikkerhed er et stort problem for mange forældre, især efter væbnede angreb, der efterlod 31 døde i Texas og Ohio.

“Tiderne har ændret sig,” sagde Yasir Sheikh, grundlægger og præsident for Skyline USA, som fremstiller Guard Dog Security produkter såsom peberspray og elektrochok våben. Firmaet udgav ProShield Scout børnepansrede rygsække sidste år. “Vores produkt er et svar på det. Det er en trist virkelighed.”

Patrick Crusius, som myndighederne har identificeret som den bevæbnede mand, der skød flere mennesker i et kommercielt område i El Paso, Texas.

Sheikh sagde pansrede rygsække er meget populære og udsolgt flere gange efter skyderiet slagtning af 17 mennesker i 2018 på en skole i Parkland, Florida.

Steve Naremore grundlagde Houston-baserede TuffyPacks i slutningen af 2015 efter hans datter, en fjerde klasse lærer, fortalte ham om at gennemføre mock skydevåben angreb for studerende. Hans firma producerer nogle pansrede rygsække, men hans vigtigste forretning er de aftagelige ballistiske skjolde, der er indsat i rygsække.

Naremore siger en af hans rygsække kunne være forskellen mellem at lide “dødelige og ikke-dødelige” skader.

“Det virker som et beskyttende skjold,” sagde Naremore, der understregede, at salget af disse rustninger tredoblet i dagene efter massakren på El Paso Walmart.

Men nogle forældre spørgsmålstegn ved motiverne bag disse selskaber.

“De eneste, der nyder, hvad der skete, er dem, der sælger rygsække,” sagde Ponnell Scroggins af Milwaukee, der har seks børn i alderen 3 og 14. “De tjener mange penge nu. Og de gør det fra noget meget uheldigt.”

TuffyPacks markedsfører sine produkter på sin hjemmeside med skyderier i tankerne: “Er du og din familie beskyttet i tilfælde af et skyderi angreb på en skole eller arbejdsplads? Vær forberedt på den værste situation med den bedste ballistiske rustning på markedet!”

Og kapret beskyttelse er ikke billigt. TuffyPacks ‘rustninger sælge for mellem $ 129 og $ 149. Skyline ProShield Scout rygsække koster $ 119.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *